Ευρώπης 17, Πυλαία, ΤΚ 55535, Θεσσαλονίκη

Τ. (+30) 2310 277 077

Ζαλοκώστα 44, Χαλάνδρι, Αθήνα

Τ. (+30) 2316 019 734

Ε. info@ziainsurance.com

EN / GR

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Εξασφαλίζοντας πρόσβαση μαθητών, του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, στην τηλεκπαίδευση μέσω της προσφοράς tablets

presentation2-1qCaz.jpg

Η Ζia Insurance ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των μαθητών και στις απαιτήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, δείχνει έμπρακτα την κοινωνική της ευθύνη, προσφέροντας στους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης tablets, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσβαση τους στην τηλεκπαίδευση. Η εταιρεία μας βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας και φροντίζει να προσφέρει αυτό που έχουν ανάγκη. Είναι βαθιά ριζωμένο στη φιλοσοφία μας το αίσθημα αλληλοβοήθειας και αλληλοσεβασμού.

Στόχος της Zia Insurance είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Για την εταιρεία μας, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι της, που προκύπτει από το χρέος της να στηρίζει την κοινωνία, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά αλλά και τριγύρω, προσπαθώντας να προσφέρει χαμόγελα, και κυρίως αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι αποτελούν τη δύναμή της. Αυτό το χρέος είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλες τις δράσεις της εταιρείας.